Сарадници

Центар за едукацију ‘Игралиште маште’, Београд-Земун, је основан 2014. године као центар знања, развоја и насмејаног одрастања. Циљ Центра је да деци и младима, пре и после редовне наставе у школама, омогући квалитетан боравак, подстицајну средину и стручну подршку за здрав ментални и социјални развој. Програми који се спроводе усмерени су ка подстицању самосталног размишљања, изграђивању самопоуздања, стицању самосталности и одговорности, уз формирање радних навика и јачања воље за радом.

Машинско-електротехничка школа ‘Гоша’ , Смедеревска Паланка, је основана 1946. године под називом „Индустријска школа при предузећу Јасеница“. Данашњи назив школа носи од 1991. године. Иако се назив школе мењао у неколико наврата, њена намена није никада мењана. Школа је била и остаће, непресушни извор кадрова за потребе фабрике ‘Гоша’, али и машинске и електро индустрије у земљи и ван ње.

Грађевинска техничка школа ‘Неимар’, Ниш, је школа са богатом традицијом дугом 70 година, која обухвата два подручја рада: геодезију и грађевинарство и шумарство и обраду дрвета. Мисија школе је подстицање личног и професионалног развоја ученика и наставника, унапређујући сарадњу са родитељима и друштвеном заједницом. Школа активно учествују у развоју нишког региона, кроз образовање за занимања III и IV степена грађевинске, геодетске и дрвопрепрађивачке струке.

Основна школа ‘Михаило Петровић Алас’, Београд, је основана 1959. године. Мисија школе је да допринесе у образовању и васпитању генерација ученика који ће једног дана бити одговорни чланови друштва, компететни и својим знањем конкурентни на европском тржишту рада и тиме способни да самостално живе и стварају, а у својој заједници преносе хуманистичке вредности које се од најранијих узраста негују у школи.

Основна школа ‘Др Арчибалд Рајс’ налази се у Београду, на Карабурми, у улици Патриса Лумумбе бр. 5. Основана је 1962. године под именом „Стјепан Стево Филиповић“ које је носила до 1. септембра 2003. године. Школа годинама остварује запажене резултате у области васпитања и образовања деце. По броју награда и похвала убраја се у престижне школе у граду.

Share
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide